About me

Hi, I am Toldi Miklós!

 • Online marketing consultant and contractor

 • E-commerce expert 
 • I have increased the digital efficiency of startups, small and medium-sized businesses
 • I know the latest trends in the West and the US
 • I help my mentors grow with my customized training system

This is the path I've been on for 10 years. Are you ready to succeed?

 • Google Partner and
  Google Analytics Certified
 • META Business
  Partner

A fókuszban számomra a konverzió szerepel. A mérhető, látható eredményekben hiszek, elsősorban startupok vagy kis- és középvállalkozások komplex marketing kihívásaiban.

 

Ügyfeleimnél milliárdos tételben kezeltem hirdetési büdzsét és többszörösen javítottam a konverziós arányokon. 

 

A növekedést, skálázódást a cégeken belül nem csak professzionális marketing kampányokkal és stratégiával, hanem egyedileg kidolgozott oktatási rendszeremmel, mentorálással is segítem. Az ehhez szükséges tapasztalatot ügynökségi és külsős csapatok mentorálása közben szereztem, így valóban személyre szabott megoldásokra számíthatsz a közös munka során.

 

Honnan indultam?

 

Életem során három irány vonzott igazán: a közgazdaság, marketing és IT terület. Először a mérnök informatikusi pálya felé terelt az élet, de ugyanúgy közel állt hozzám a marketing és a számok világa is, így később ebbe az irányba képeztem magam. 

 

A vállalkozásom 2013-as indulása óta összesen több száz céggel dolgoztam együtt hazai és külföldi partnerekkel egyaránt. Konkrét kampányokban, stratégiai tervezésben és menedzselésben, valamint az ügyfeleim visszajelzései alapján már növekedési coachként is hatékonyan segítem őket a céljaik elérésében.

 

Az ehhez szükséges tapasztalatot az egyéni ügyfelek mellett klasszikus performance ügynökségeknél szereztem, és olyan elismert partnerekkel való együttműködés során mint Zilahi Krisztián vagy az Optimonk. Ügynökségi munkásságom azonban nem állt meg az országhatárnál, egészen a tengerentúlig, Angliától Amerikáig voltak és vannak partnereim.

 

Mire vagyok mégis a legbüszkébb?

 

Arra a bizalomra, amit a közösségi felületeimen megjelenő közel 100 pozitív értékelés jelent, hiszen pontosan tudom, mennyi közös siker, kemény munka és teljesítmény van emögött.

 

A célom ezért az hogy segítsem az akár kezdő vállalkozókat az online marketing elsajátításában, megvalósításában már az alapoktól egészen az expert szinten lévő ügyfelekig, ügynökségi partnerekig, akiknek mindössze finomhangolásra van szükségük.

Obtained certificates

People I have learnt from

Hello

Contact

If you're ready for me to help you completely overhaul your current results, request a quote or book an appointment for a 20-minute, no-fee, no-obligation creative consultation to discuss how I can help you!

Message sent successfully

Message sent successfully

Thank you for contacting me! I will look for you soon.

Work with me!

Digital marketing is an investment that pays for itself many times.

I create ROI-focused marketing campaigns for my clients in e-commerce and digital marketing. I primarily help startups and SMEs grow and scale, but I also partner with digital marketing agencies to help them achieve success.

I want to know more

Learn with me!

Gain practical, marketable knowledge through personalised methods!

I'll show you the most effective tools in online marketing today, and with my unique teaching methodology, I guarantee you'll gain actionable knowledge. Whether you want to manage your own campaigns or just understand the experts you're working with, get the knowledge you need with ease! Let's get to know each other in a free 30-minute consultation!

I want to know more

Reviews

Based on my partners’ reviews
I currently hold an excellent rating.

Sources and more reviews:

Let the numbers speak instead of me

The big advantage of data-driven marketing is that everything can be measured, tracked and we can see immediately how a change makes the whole online marketing system more effective. I'd like to show you some success stories in numbers that show you where my clients and I have come from.